Det siger vores kunder

"

Vi har brugt Ren Service i 1 ½ år og er rigtig godt tilfredse.
Vi har en god kommunikation med virksomheden, så hvis vi har ændringer, er det bare at sende en mail eller ringe og så er det klaret. Kvaliteten er i top og det gælder både rengøring samt hjælp til kantinen.

Anette Mahler
Office Assistant
DHL Global Forwarding Denmark A/S
"

Lalandia Billund A/S har siden 2010 haft et samarbejde med RenService omkring rengøring af - på nuværende tidspunkt 869 feriehuse samt Lalandia Centeret på 30.000 kvadratmeter. RenService har siden samarbejdets start haft en positiv og proaktiv tilgang til vores udfordringer omkring kvaliteten af rengøringen holdt op mod omkostningerne. At samarbejdet er lykkedes, kan aflæses i vores månedlige gæstetilfreds undersøgelser hvor gæsterne vurderer kvaliteten af rengøringen til 94 ud af en skala på 100. Samarbejdet med RenService har været og er en positiv oplevelse.

Jens Peder W. Hansen
Teknisk chef
Lalandia Billund A/S
"

Vi har arbejdet sammen med Ren Service gennem flere år, hvor de står for totalrengøringen af hotellerne, på værelser, restaurant, opholdsarealer, og vi må sige, at både kvaliteten af rengøringen, samt deres fleksibilitet går op i en højere enhed. Samtidigt er der kort reaktionstid ved akut opståede opgaver, som bliver løst hurtigt, hvilket er ekstrem vigtigt for os. Så vi kan kun anbefale Ren Service, da vi er fuldt tilfredse med samarbejdet.

Lars Hedeby Sørensen
CEO
Hedeby Hotel Group & Hotel Svanen